Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej.

     

Biuro otwarte od godz. 10:00 do 13:00 w sprawach pilnych prosimy o kontakt 691-441-028

• telefon: (+48) 32 237 20 75
• tel/fax: (+48) 32 237 15 59
• e-mail: kariera@polsl.pl

facebook

 

 

Wyszukiwanie w serwisie

 

Aktualności

Dla studenta,
absolwenta
Dla pracodawcy,
pośrednika
Profil
absolwenta
Prezentacja
pracodawców
Polecamy Kontakt

Logowanie

Student/absolwent

Pracodawca

Pośrednik

Informacje

Data: 24.11.2020
Ilość odwiedzin: 164868127
Aktualnie użytkowników: 1058
W tym zalogowanych: 2

 

Aktualności

strona 1 z 8

23.11.2020

Praca w ZOL

Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Piekarach Śląskich, który obecnie jest w ciężkiej sytuacji, poszukuje ok. 10 pracowników personelu opiekuńczego (umowa o pracę).
Praca dot. opieki nad podopiecznymi ZOL w systemie zmianowym-dyżury 8/12h.
Osoby zainteresowane pracą w ZOL proszę o przesłanie maila na: k.ziaja@ujd.edu.pl lub proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Dyrektora Wydziału Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego: 32-20-77-700, 694-471-849.

12.11.2020

Jak zostałam managerem w największej na świecie firmie E-commerce

Biuro Karier Studenckich z Amazon Campus Team zaprasza do udziału w Virtual Event: "Jak zostałam managerem w największej na świecie firmie E-commerce"

Amazon zaprasza Cię na spotkanie z gościem - Matyldą, Area Managerem w jednym z Centrów Operacyjnych Amazon. Matylda o sobie: ?Już w trakcie studiów wiedziałam, że chcę pracować z ludźmi, bo pomaganie innym dawało mi największą satysfakcję. Kiedy członek mojego zespołu awansuje, zawsze tak samo się wzruszam. Gdyby ktoś powiedział mi 10 lat temu, że w wieku 26 lat będę zarządzała setką pracowników w Centrum Robotycznym Amazon, a dwa lata później zrealizuję projekty z zakresu zrównoważonego rozwoju i zbuduję hotel dla owadów, nie uwierzyłabym mu?.
Zapraszamy do rejestracji!tutaj
Wydarzenie odbędzie się za pośrednictwem Amazon Chime. Dla najlepszej jakości połączenia rekomendujemy używanie komputera lub laptopa.

02.07.2020

WAŻNE!

UWAGA!

Chcesz skorzystać z usług Biura Karier Studenckich w siedzibie?
Umów się na spotkanie telefonicznie lub mailowo.
PRZED WEJŚCIEM PROSIMY O:
- założenie maseczki / przyłbicy ochronnej zakrywającej usta i nos,
- zdezynfekowanie rąk.

NASTĘPNIE PROSIMY O:
- zapoznanie się z regulaminem w związku z epidemią sars-cov-2
- podpisanie oświadczenia dotyczącego stanu zdrowia.

02.11.2020

Spotkaj się z lwem, żeby wiedzieć więcej. Zapisy już trwają!


Spotkania z Lwem to praktyczne, interaktywne warsztaty prowadzone przez ekspertów z ING Banku Śląskiego na uczelniach w całej Polsce. W tym semestrze przyjęły formę online i odbędą się w trzech różnych tematach.


5 listopada - Data Puzzle, czyli analiza i wizualizacja Danych
Opis spotkania i zapisy pod linkiem
19 listopada - Business Model Canvas i pomysł na biznes
Opis spotkania i zapisy pod linkiem
3 grudnia - Robotics, czyli automatyzacja Biznesu
Opis spotkania i zapisy pod linkiem

Liczba miejsc na poszczególne warsztaty jest ograniczona, a uczestnicy otrzymają potwierdzenia udziału oraz szczegóły techniczne bezpośrednio od organizatorów.

23.11.2020

B-Hack Barbórka 4.0

W dniach 4-5 grudnia stowarzyszenie firm ABSL, fundacja Gruba.IT oraz Miasto Katowice organizują hackathon "B-Hack Barbórka 4.0".
Strona
Wydarzenie

20.11.2020

KONKURS TRUST IN FOOD. FESTIWAL KREATYWNOŚCI

Czasy epidemii pokazały jak ważne jest zaufanie społeczne. Jednocześnie produkcja żywności jest jedną z najważniejszych gałęzi polskiej gospodarki. Wybieranie dobrych dla zdrowia, wyprodukowanych zgodnie z najwyższymi standardami produktów, staje się jednym z najważniejszych elementów dbania o zdrowie.
Wydział Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego we współpracy z Wydziałem Socjologii UW zapraszają studentów wszystkich kierunków, specjalności i wydziałów do udziału w konkursie, którego celem jest przygotowanie propozycji inicjatyw zwiększających zaufanie konsumentów do łańcucha dostaw żywności w Polsce.

SZCZEGÓŁY

strona 1 z 8

 

godziny pracy: pon. - śr. 8:00 - 17:00, czw. - pią. 8:00 - 16:00         telefon: (+48) 32 237 20 75          telefon/fax: (+48) 32 237 15 59         e-mail: kariera@polsl.pl